lead front-end developer

Josee Wouters

Schrijft nu:

What developers can learn from journalists

Speelt nu:

Horizon Zero Dawn

Leert nu:

Introduction to UI and UX design

Werkt bij:

Appje Eitje

Leest nu:

The non-designer's design book

What Dinner nu te downloaden

Als je niet kunt kiezen wat je wilt eten, kun je mijn app What Dinner? proberen. Voer een lijstje in met je favoriete maaltijden en met een druk op de knop krijg je een random maaltijd van deze lijst als suggestie wat je kunt eten.

Als je niet kunt kiezen wat je wilt eten, kun je mijn app What Dinner? proberen. Voer een lijstje in met je favoriete maaltijden en met een druk op de knop krijg je een random maaltijd van deze lijst als suggestie wat je kunt eten.

Mijn app is nu te downloaden in de App Store voor iPhone en iPad.

Het begon als een klein Javascript projectje, toen ik me realiseerde hoe vaak we wel niet de vraag stelden: 'Wat zullen we vanavond eten?'. Dit project zette ik vervolgens om naar een Vue.JS project. En dit bracht me uiteindelijk op het idee om het uit te brengen als 'echte app'. Met de frameworks Ionic en Cordova heb ik een iOS app gemaakt.

De eerste versie heb ik in juni gelanceerd. Inmiddels staat een verbeterde versie in de App Store waarin je niet alleen een lijst met maaltijden kunt opslaan, maar per maaltijd ook ingrediënten kunt toevoegen. De volgende stap is om een weekplanner toe te voegen en vervolgens de mogelijkheid om een boodschappenlijstje te genereren op basis van de maaltijden en bijbehorende ingrediënten van je weekplanner.